Снежина Петрова и спектакъла „МЕДЕЯ“ получават специална награда, „Одисей“ с номинация за техническо изпълнение

5 номинации за наградите ИКАР получи спектакълът „Слава“ на пловдивският драматичен театър. Той ще се бори в категориите – „Най-добра женска роля“ за Ивана Папазова, „Поддържаща мъжка роля“ – Димитър Банчев, „Поддържаща женска роля“ – Елена Кабасакалова, за „Режисура“ – на Стайко Мурджев, както и за сценографията на Петя Боюкова.

Номинациите бяха обявени днес в НДК и публикувани на сайта на Съюза на артистите.

Другата номинация за пловдивски спектакъл е за „Майсторско техническо осъществяване“ на грандиозния „Одисей“ на Диана Добрева.

Специална награда ще полужи Снежина Петрова за работата си по спектакъла „Медея“, част от програмата на „Пловдив 2019“, игран в геройски условия под дъжда на Античния театър.

Наградите ще бъдат раздадени в края на месец март в София.

снимка: Димитър Фердинандов/Пловдив 2019

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…