Вървим под сянката на 60 минали и 10 бъдещи културни столици на Старата госпожа 

120 метра от най-дългата пешеходна зона в Европа са покрити с тенти, изпъстрени с логата на всички минали, настоящи и бъдещи Европейски столици на културата. Пъстрите платна са опънати над Главната на Пловдив и привличат погледите на местни минувачи и туристи.

С инсталацията, която наподобява онази от 2014-а година, когато Градът под тепетата празнуваше спечелването на титлата, сега отбелязваме 5 години #Заедно в Семейството на ЕСК.

На тентите са изписани имената на 60 града, които вече са носили титлата, двата настоящи – Пловдив и Матера, както и на 10-те ясни бъдещи столици на културата в Европа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…