Чрез мобилен телефон клиентите могат да следят процеса по зареждане

Пловдив се сдоби с още едно устройство за зареждане на електрически автомобили. Първият търговски център в града Мол Пловдиввече разполага с екстравагантно екооборудване – двойна зарядна станция за електроавтомобили, която е микс от ретро и модерни джаджи. Съоръжението е най-нестандартният досега проект  на eCars.

Зарядната станция изглежда като червена ретро бензинова колонка със светлини.Класическата винтидж визия се допълва от  маркучи с пистолет, откоитонямадатечебензин, носаваженаксесоар за автентичното изживяване.

За да не избяга от модерното си съвремие, зарядната станция е оборудвана с 10.1″ екран, на който се следи процесът  по зареждане. Чрез специално мобилно приложение клиентите могат да се информират кога автомобилът им е напълно зареден и готов отново да потегли. Смарт  съоръжението позволява едновременното зареждане на два автомобила на специално обособените за целта паркоместа. Зарядната станция разполага с  двойно AC устройство с мощност до 2 х 22 кВт трифазно, с тип 2 контакти и връзка със сървъра на eCars.

Настоящата зареждачка е първата от общо две уствойства, с които ще се гордее молът от тази пролет. Разположена е в подземния паркинг, с лесен достъп от двете рампи за автомобили. Втората станция, също двойна, ще бъде позиционирана на външния паркинг до рекламната кула. Новите умни съоръжения ще улеснят всички собственицина електромобили в Пловдив.

Смарт придобивките са още една изненада за клиентите по повод десетата годишнина на Мол Пловдив. Инсталирането им е своеобразен преход към априлската търговска промоция, организирана от търговския център, в която наградите са 10 бр. електрически велосипеда – малък принос от търговския център в посока на по-природосъобразен начин на живот на пловдивчани.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…