След почти двегодишно чакане, феновете на „Игра на тронове“ най-накрая научиха премиерната дата на последния осми сезон от сериала.

Точно преди премиерата на трети сезон на „Истински детектив“ HBO излъчи превю, от което стана ясно, че отново ще се срещнем с любимите герои на 14 април.

Осми сезон на „Игра на тронове“ ще има само шест епизода, което е по-малко от предишния сезон, който имаше седем, и от останалите, които бяха с по десет, но създателите обещават, че всеки епизод ще е с продължителност на филм. Освен това феновете могат да очакват някои от най-епичните битки.

Осми сезон може и да е последен, но това не означава, че феновете ще се разделят със света на Джордж Р. Р. Мартин. Нов сериал, чието действие се развива преди събитията в „Игра на тронове“ ще дебютира по HBO в следващите една или две години.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…