През последните години се забелязва активно завръщане към аналоговата фотография. Все повече хора започват да снимат на филм и хващат в ръце старите камери.

Случайно ли е това или е просто мода?

Отговорите на тези въпроси ще можете да разберете на 15.01.2018 г. от 19.00 часа в бар „Пощата”, където ще се проведе открита лекция на тема „Защо трябва да (не) снимаме на филм?”. Събитието е организирано съвместно от Фото Занималня и 7 Films Lab, като лектори ще бъдат – фотографите Илко Ранджев и Виктор Цонев (Pink Tsonk). Ще бъдат дискутирани видовете филми, емулсии, камери, предимствата и недостатъците на аналоговото спрямо дигиталното снимане, копирането на хартия, както и още много други интересни неща.

Подробности за инициативата може да видите на страницата на събитието във Фейсбук.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…