В първите дни на новата година екипът на Lost in Plovdiv събра за всички вас, нашите читатели, най – интригуващите статии

Lost in Plovdiv представя Десетте най - четени статии през 2017. Това са материалите, които ви докоснаха силно, развълнуваха, вдъхновиха и разбуниха духовете под тепетата за отминалата година.

Ще се опитваме да откриваме онези тайните местенца, които си заслужава да не пропускате, да предизвикваме себе си и вас с алтернативните маршрути и заведения и ще търсим онези думи, които да придадат максимално  чувството да си „изгубен в Пловдив”, но по онзи хубавия начин..., когато усещаш, че си на правилното място. А какво четяхте вие, вижте в редовете по – долу:


Безспорен лидер е публикацията с Топ ресторантите на Пловдив. Това не е точно класация, а наша субективна оценка на местата с качествена храна, обслужване и атмосфера. Ако сте пропуснали някое от тях, съветваме ви бързо да грабвате телефона и да попитате за свободна маса. А в случай, че имате нужда от още препоръки, може да погледнете и резултатите от нашата анкета за 2017 – та, обобщени в Пловдивчани препоръчват най – добрите ресторанти в града.

Сребърният медалист се оказаха няколко реда, които предизвикваха огромна вълна от коментари и вълнения – Как да разпознаете истинския от приходящия пловдивчанин, е една деликатна тема, която все още продължава да предизвиква бурни дискусии.

Почетното трето място пък е отредено за едно лятно „ръководство” с 10 басейна в Пловдив, които ще ни спасят от летните горещини. Е, днес нямаме нужда да се спасяваме от жегата, но затова вече имаме алтернатива, ако желаете да поплувате на закрито. Прочетете повече ТУК.


Сладкарници в Пловдив, които трябва да посетите, е четиво, което не трябва да пропускате! Все още лятото е далече и не му е време да мислим за хранителния си режим, така че е точният момент да се поддадем на изкушението на шоколадовата торта например.

Всичко, което влиза в ТОП 10 може да проследите ТУК.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…