Тази вечер предстои второто по ред събитие от серията прожекции в кафе-галерия Cu29 в партньорство с най-голямата платформа за късометражно кино в България Kinematograf.bg.

Организаторите канят гостите на забавление, гледайки и обсъждайки селекция къси филми, чиито акцент този път ще бъде „Как да надебелеем здравословно” – сюрреалистична любовна история за свят, в който някои принципи са обърнати наопаки. Режисьорът и творец със забележителни успехи, Кеворк Асланян („Балкански роял”), ще ни гостува, за да си поговорим за филма му, съчетано с майсторски подбрана селекция от редакторите на Кинематограф.

Голямата картина, която селекцията на филми, направена от редакторите на kinematograf.bg ще разкрие, ще бъде допълнена и от тях самите, които ще присъстват на събитието, за да дискутираме заедно филмите.

Вход свободен. Прожекциите започват в 19 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…