Благодарение на натуралната алхимия и повече от век майсторство, The Balvenie е уникален сред сингъл малцовете. Процесът на правене на уиски е посветен на поддържането на пет редки занаятa. Дестилерията все още отглежда свой собствен ечемик, използва традиционнен малцов етаж, медникар грижещ се за казаните, както и екип от бъчвари. Разбира се и техния Мастър Блендер Дейвид Стюарт отговорен за съзряването на всички уискита на дестилерията. Всичко това прави The Balvenie едно от най-занятчийските уискита на Шотландия.

Дестилерията Kininvie е една от младите в Шотландия и започва производство на 4-ти юли 1990 година. Построена е в близост до дестилерията на The Balvenie. През 2013 г. пуска на пазара три лимитирани партиди 23 годишно уиски, ползвайки дестилат произведен в първата година на основаването си.

Звучи вълнуващо, нали?

Заедно ще се насладим на:

-Balvenie12YODoubleWood

-Balvenie17YO Double Wood

-Balvenie21YO Port Wood

-Kininvie23YO

 

8 Юни 2017г., четвъртък, 20:00 часа

The Whisky Library, Imperial Plovdiv Hotel & Spa

гр. Пловдив, ул. Лев Толстой 6.

Куверт: 30,00 лв.

Местата са ограничени, резервации се приемат до запълването им.

Резервации: 032 604 778 /от 17.00 до 03.00 часа/, 0890 96 55 55 /8.00 – 17.00 часа/

 

Очакваме Ви!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…