Print this page

Пламенният бразилец Хелио Фариа ще гостува за втори път в България и този път ще бъде гост в хубавият ни град,за да ни разтърси с уникален Zumba®Masterclass и 2-часов Dancestepz workshop!

Той завършва образованието си по Физическо възпитание в университета на Рио Де Жанейро и зад гърба си има много телевизионни участия като едни,от които са в "Dancing with the stars"-Бразилия. Освен Zumba инструктор е и хореограф на звездите на Бразилия. Редовно пътува в различни страни, за да провежда, както Zumba® Мастеркласове така и уъркшопи и шоу програми. Той е любимец на хората от Бразилия,Швейцария,Италия,Германия,Полша,Словения и други. От 2005 година той е и DJ на много партита и събития.

Хелио е един от най-интересните инструктори,защото освен,че притежава огъня,който тече в кръвта на бразилците,той умело съчетава и е специалист в стиловете Axe ,Funk, Samba&Fit, Afro вече повече от 12 години.

Освен Zumba®Masterclass,специално за нас,бразилецът ще проведе 2-часов Dancestepz уъркшоп,в който ще имате уникалната възможност да научите 4 стила хореографии като Samba,Afro,Dancehall и Bachata! 

На 13-ти Май няма да отанете безучастни към енергията и страстта на Хелио,докато е на дансинга! 

ВНИМАНИЕ !

Един щастлив късметлия и тази година отново ще спечели подарък уикенд в Александрополи ,Гърция в 5-звездния Hotel Grecotel с любезното съдействие на Astral Holidays. 

За да участвате в играта е необходимо единствено да коментирате със снимка под поста "Покажете ни вашата любима снимка със зумба тематика..." и да закупите билет. :)) 

Билетите можете да заявите предварително при @Пепи Костадинова, при вашите инструктори

?За нагарадата: Подаръкът ще бъде изтеглен на случаен принцип по време на събитието.

И специално за нас- НА МЯСТО на събитието можете да се възползвате от възможността да си купите най-новите неща от официалните

представители на Zumba® магазина в България! 

Място

Спортна зала "Строител",Пловдив 

Билети

- 25лв.-(Цена с ранно записване до 23.04)

-30лв -(Цена след 23.04 и на място)

*Цената на билета включва Мастер класът с Хелио Фариа, 2-часов Dancestepz уъркшоп(за всички) с Хелио Фариа и класа на Бг инструкторите

Програма 

- 15:00-17:00- Dancestepz workshop с Хелио Фариа 

- 17:30 - Бг инструктори и Мастер клас с Хелио Фариа

- 22:30-Афтър парти- Клуб "Библиотеката"

*Билети може да закупите при вашия инструктор или от Пепи Костадинова, тел.: 0877322766

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…