Скъпи родители, ето, че дойде дългоочакваният момент, за който всички Вие ни питате - време е да обявим началото на Лятна Лимакония!

Ще се радваме да се видим с всички Вас на 09-ти Май от 18:30 ч. в Limacon на бул. Марица 154А, за да Ви представим цялостната ни програма и визия за предстоящите летни месеци.

Обещаваме Ви, че това лято ще бъде много специално за всички малчугани в Пловдив на възраст от 7 до 11 години включително!

Екипът на Лимакония кани Вашите деца на пътешествие с игри, обучения и много музика. 

Запиши се за Родителската среща: https://goo.gl/2rtgMP 

Кои са лимаконците: 

Лимаконците са умни и добри деца, които използват талантите си и променят света около тях към добро. Те умеят да работят в екип, да творят страхотни неща заедно и знаят колко е важно да си образован, възпитан и толерантен към околните.

Лимаконците се забавляват, докато учат интересни неща. Те използват силите и знанията си, за да извършват велики дела. Знаят колко е важно да имат добри приятели и да се отнасят с тях с уважение и разбиране. Лимаконците са творци, мечтатели и герои!

Какво ще правим в Лимакония:

Лимакония е шарена страна с много възможности за забава и учение. 

Най-добрите и усмихнати учители ще ни помогнат да затвърдим знания от преходната учебна година и успешно да се подготвим за следващото училищно изпитание.

С нашите прекрасни обучители ще се гмурнем в света на декопажа, модерното изкуство, готварството и меките умения под формата на ежеседмични работилници, които ще развият нашето въображение и ще ни помогнат да сътворим и най-смелата си мечта. Ще имаме възможност да участваме в танцов театър и ще се запознаем със света на програмирането.

Освен регулярните ни занимания в Лимакония, честичко ще излизаме от вълшебната страна и ще ходим на басейн, ще обикаляме музеите на Пловидив и ще тренираме футбол и плуване.

Разбира се, всичко това идва в комплект с ужасно много време за игри, забава и работа в екип. 

Заповядайте на 09-ти Май, за да Ви споделим програмата, както и да Ви представим екипа и всяко едно вълшебно лятно занимание, което сме подготвили за децата!

Изисква се предварителна регистрация тук: https://goo.gl/2rtgMP

ВНИМАНИЕ: Това е регистрация само за родителската среща! Записване на дете за лятната занималня става само на място след попълване на специално заявление.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…