Print this page

Моноспектакълът на Васил Дуев Всичко на масата по Чарлз Буковски е първото театрално събитие във VOID.

Хенри Чинаски – героят алтер его на Чарлз Буковски, е още млад, тъкмо пристъпил в истинския живот преди да започне шестването си из всички романи на своя автор. Пред нас той се изправя на сцената, за да се надсмее с дивашкото си чувство за хумор, преборвайки спомените от тежкото си детство, причинено от баща му. Чрез маската на своята ирония и цинизъм Хенри се противопоставя на затискащия го свят , в който от малък е трябвало сам да се справя… Той осмива всичко, с което се сблъсква всеки подрастващ – несподелени любови, проблеми в семейството, борба за насъщния, творчески пориви, мечти за един по-голям живот, борба със системата, която постоянно се опитва да ни засмуче… Самоироничен към себе си и своите стремежи, предизвикващ смеха на своите зрители, Хенри успява да надмогне меланхолията на ежедневието и тежките удари нанесени от баща му. Без да спестява нищо от това, което чувства и мисли.

Сценична адаптация и постановка: Ана Батева

Композитор: Стефан Здравески

Постановката започва точно в 19:00 часа.

Билети се продават на място от 15:00 часа и по предварителна резервация със съобщение на страницата на Club VOID или на телефон 0888 960 589.

Цените са 10 лева и 8 лева за студенти и ученици.

Местата за ограничени!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…