Print this page

От кога в сърцето си не си притихвал?

От кога Прошка на себе си не си поискал? 

От кога не си дарявал на душата лекота? 

От кога не си лекувал с Любовта?

 

Да си подарим Сладостта на Прошката

на 21 април 2017 (петък) от 18:00 до 20:00 часа

 

Каня те на среща с главния герой в твоя филм – този, който е готов да се изправи пред своите собствени демони и да премахва тежки прегради, да следва сърцето с мъдрост и с мирни победи – прекрасният ТИ!

В този период на ретроградно планетарно влияние, в който всичко ни подканя да забавим темпото, да осмислим преживяното, да приемем миналото, ще се срещнем с остатъчната болка, гняв, обида, съмнения, страх … И в тъмнината ще отворим път за проява на светлината чрез осъзнаване, приемане, прошка и любов .

Искаш ли да направим заедно следващата крачка напред и да познаем сладостта от опрощението, да изживеем лекотата в себе си и да си дарим удовлетворение от поредната ни лична победа? Искаш ли да усетим изцеляващата сила на любовта в нас?

„Сладостта на Прошката” е практика за духа и тялото, която ни помага да открием вътрешната лекота, свобода, спокойствие и наслада.

Нямаш нужда от съжаления, оправдания или саморазправа с някого или нещо. Единственото нещо, от което се нуждаеш е да простиш на себе си, да проявиш своята вътрешна вяра, че заслужаваш да живееш в лекота, хармония и удовлетворение от всичко, което си!

„Прошката е като емоционален бутон за рестартиране, който ни позволява да си извлечем поука, а след това да продължим, без да вземем тази негативна емоция със себе си в по-нататъшното пътуване.” – Джо Витале

Очаквам те на това вълнуващо преживяване!

Водещ: Марияна Стракова – сертифициран йога преподавател, личен консултант и ментор, носи знанието и финия усет да съчетава различни знания, школи и опит, терапевтични методи, рейки, аромати, кристали и др. Марияна изследва силата на Прошката в собствения си живот и с радост споделя личния си опит в справянето с житейските й периоди и изпитания. Чрез срещите на постелката се стреми да вдъхнови повече хора да поемат контрола над живота си, да творят промяната, която желаят и да се наслаждават на щастие и хармонични отношения във всички аспекти на живота си. Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 авторски диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Такса участие: 25 лв. с предварително заплащане на таксата

30 лв. – в деня на събитието

Местата са ограничени! За повече информация и записване: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт, ул. "Иван Перпелиев" 5

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…