Print this page

Мили приятели на "Нещото"!

Каним ви да се включите в поредната ни литературна вечер, като темата за тази седмица е "Братството и предателството в литературата". 

Седмицата след Великден се нарича Светла седмица. Нека в Светлия Четвъртък се съберем и да почетем за тези две големи теми в литературата и живота. Дали вдъхновени от братската общност на светите апостоли и предателството на Юда, или от житейски и исторически нишки, имаме свободата да изберем и да споделим в нашата малка литературна общност.

Литературните вечери са споделен цикъл от срещи за всички, които по един или друг начин усещат литературата близка и важна. Ще четем, ще дискутираме, ще разменяме книги за прочитане, ще правим своите първи писателско/поетични опити. Но най-важното ще се литературо-обогатяваме - с поетични вечери или прозаични разговори. Да върнем Литературата на нейното достойно място в нашия живот!

Вход: Свободен

-----------------------

*Клуб Нещото е независимо, свободно, самоорганизирано и самоиздържащо се пространство от хората за хората за споделяне на идеи, умения, опит, вещи.

20.04.2017

Начало: 18:30 часа

Клуб "Нещото", ул. "Добротич" 11

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…