Print this page

Ру & Доб

Кои са те?

Единият е танцьор...

Другият определено не е... написаха му го наскоро , но затова пък е възхитен.

И двамата прекарват доста от времето си в неща, свързани с танците.

Нека си го кажем направо - живеят с танците, а през останалото време просто чакат да дойде време за танци... и музика... (добре де малко се увлякохме с описанието, но да речем че разбират от това, с което се занимават и го правят от доста време).

Доста от вас се занимават със социални танци, но колко пъти сте имали възможност да научите нещо различно, от това което се преподава в редовните часове?

Говорим за съвкупността от малките трикове, знания и умения, които правят разликата в танцуването от „раздвижвам се понякога“ в „потъвам в света на танца и музиката „

В тази серия от тематични уроци имаме за цел да ви предадем тези знания, защото всеки може да стане по-добър и желан партньор на дансинга, ако положи минимални допълнителни усилия.

Dance with me – part 1 : basic principles / основни принципи

В първия урок ще започнем с основните неща, които биха направили преживяването за нас и околните по-добро, без да има значение от колко време танцуваме.

Цена: 7 лева

Заповядайте!

Място: Salsa De Cuba 

Час: 18:30

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…