Print this page

Скъпи приятели,

Щастливи сме да ви предоставим възможността да се запознаете с методиката на еволюционната астрология, създадена от Джефри Волф Грийн – признат за един от най-влиятелните астролози на нашето време.

Еволюционната астрология е синтез от древната ведическа астрология йойтиш, хуманистичната астрология на мистика и философа Дейн Ръдиър, ученията и откритията на психолога Карл Густав Юнг и на основоположника на кармичната астрология Мартин Шулман. В същността си, системата предоставя начин за четене на идентичността на душата, която е основната мотивационна, първопричинна, движеща сила във всяка последователна реинкарнация.

Този уникален метод ще ви бъде представен от Рина Делянска, сертифицирана еволюционна астроложка от световната асоциация Evolutionary Astrology Network (www.evolutionaryastrology.net).

Родена в Пловдив, Рина завършва информатика в Берлин, но следва дарбата си да "вижда" и да "чете" от хора, което я подтиква да започне изучаване на "науките на сърцето"- астрология, нумерология, литотерапия, цветотерапия. Вече емигрирала в Канада, там тя открива система, която обяснява първопричините за съдбовността и събитийността в живота на човек, а не само различните последствия, както го прави,например, традиционната психологична астрология. 

Завръща се в Германия, като сертифициран еволюционен астролог и създава там своя собствена практика. Макар търсенията си, Рина продължава връзката си с Родината, като през годините, както приятелите, така и клиентите у нас се увеличават. 

Настоящият семинар ще обхване основните градивни модули на еволюционната астрология, които са:

1. Четирите основни състояния на нивото на човешкото съзнание.

2. Дефиниция и структура на понятията - Дух/живец, Душа и Его, и техните планетарни съответствия в хороскопа. 

Основен, двупосочен импулс на душата, определящ вертикалното развитие, към свързване с Първоизточника, или Твореца, или към отделяне от Него. Хоризонталното развитие на Душата или опознаване на потенциала на човешкото съзнание, произлизащ от копнежите и желанията на самата Душа.

3. Плутон (Душата) и формулата:

Плутон, Южния лунен възел и владетеля на южния лунен възел, обособяващ кармичното минало на Душата. И съответно, полярната точка на Плутон – Северния лунен възел и владетеля на северния лунен възел, съзидаващ потенциалното бъдеще на Душата.

4.12-те архитипа на хороскопа в тяхното тройно изразяване: в планета (същинска енергия, създаваща движението), зодиакален знак (филтър или оцветител на планетарната енергия) и дом (нейната област на проявление).

Дванайсетте архетипа ще бъдат обяснени от гледна точка на практическото познание за същността, ритмиката и цикличността на развитието на човешкото съзнание.

За финал, Рина ще направи практическа демонстрация на формулата на душата, чрез хороскоп на участник, избран на лотариен принцип. Името и данните на участника остават анонимни. Семинарът приключва със свободна дискусия.

Такса за участие:40 лв.

За въпроси и записвания:Мария Иванова - 0886/53 52 61

 Пълдин Арт Клуб Гр.Пловдив 

бул."Христо Ботев" 112

Час: 14:00

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…