Представят лимитираното пиво Prune de Noël- леко опушен червен ейл със сини сушени сливи, с аромат на дъб, стафиди и карамел

Коледна изненада е приготвил екипът на бар Котка и Мишка тази сряда, 18 декември. И както подобава на култовото заведение в Капана, изненадата ще е много пенлива. Утре вечер от крановете в клуба ще потече лимитираното пиво Prune de Noël, създадено специално, за да радва душите на биромани около коледните и новогодишни празници. То е плод на първата колаборация между Pelta Brewing и Пивоварна Kazan Artizan. Бирата е червен ейл, 7.5%, леко опушен и пропит с нежния аромат на дъб, стафиди и карамел. Вложените в направата сини сушени сливи дават допълнителна нотка топлина в студените дни, карайки ни да отпием поредната глътка и да се насладим на празничното настроение.

Специален гост в Котка и мишка за вечерта ще бъде Атанас Божков, създателят на Pelta Brewing. Освен ценител на качественото пиво, той е доказал се домашен пивовар, печелейки множество призове и медали по родни и международни конкурси.

Котка и Мишка ви очаква на 18 декември /сряда/ от 19:00 ч., за да се насладите на тази лимитирана варка, от която има само няколко кега.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…