Print this page

С настъпването на Коледно – Новогодишните празници пловдивчани отново ще имат ледена пързалка. Организаторите обещават, както всяка година, тя да е най-голямата, монтирана някога в града и страната.

Доставката на съоръжението започна в понеделник с твърде сложна логистика. Живеещите и работещите по „Дондуков“ и „Найден Геров“ в центъра на града бяха предупредени да не паркират автомобилите си на улиците, за да могат да преминат тежкотоварните камиони.

Припомняме, че обичайно ледената пързалка се строи пред Партийния дом и камионите влизаха до там през улица „Иван Вазов“ и паркинга на хотел „Рамада Тримонциум“. Сега заради новата настилка на площад  „Централен“ това не им е разрешено.

Най-ранният срок за отваряне на пързалката ще е в края на този месец, ако метеорологичните условия го позволят. За сега съоръжението е планирано да остане за забавление на пловдивчани и гостите на града до 26 януари 2020 г.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…