Вълнуващ празничен декор ще очаква посетителите в КиндиРу Тракия на 27 октомври. Между 10 и 13 часа фотографът Надежда Китипова ще направи страхотни снимки на децата с маскарадните им костюми, с които ще събират лакомства вечерта на Хелоуин.

Родителите ще получат два обработени кадъра, а началната цена е 10 лв. Средствата от фотосесията ще подпомогнат лечението на малкия Стоян, на когото му предстои пътуване в Италия в института Doman International. Там специалистите ще обучат майка му как да се грижи за него, за да има по-бърз напредък.

Повече за състоянието на Стоян и за възможностите да му помогнете, можете да научите от Фейсбук страницата Да помогнем на Стоян.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…