Следващите събития от инициативата на най-добрите спортни зали в града са на 14-ти и 15-ти септември

Вече стана ясно, че пловдивчани са готови да помогнат на ближния. Доказателство са стотиците хора, които се включиха в различните спортни и танцови инициативи, в подкрепа на Камелия Добрева, която се бори с тежката болест Т-образна левкемия. Кампанията върви усилено, но няма да е възможна без вашата помощ. В навечерието на новата учебна година от Pulse fitness & SPA и Спортен комплекс СИ²ЛА организират поредните две събития, които не само са благоприятни за духа и здравето, но и за настроението.

Започваме с 14-ти септември когато може да потанцувате с цялото семейство на Централните игрища на Младежки център на Гребната база. Младежки център Пловдив е един от главните приятели на кампанията Заедно за Камелия и я подкрепя с терен и логистика още от самото начало. Именно там ще научите нови стъпки от различни стилове танци с инструкторите от Pulse fitness & SPA, а за предварителната загрявка на мускулите Ви ще се погрижи Христо Карамфилов.

ПРОГРАМА:

19:00-19:45 Функционална тренировка Tapout с Христо Карамфилов и колеги

19:45-19:55 Почивка с готина музика

19:55-20:40 Урок по кубинска салса, афро румба и регетон с DS Mariposa (подходящи и за деца)

20:40-20:50 Почивка с готина музика

20:50-21:30 Открит урок с много интересен гост-хореограф по  танци, подходящи за деца

Продължаваме на 15-ти септември, този път в Спортна зала СИ²ЛА. Там дисциплините отново ще са смесени – малко танци, малко функционална тренировка – кой каквото го влече. Ще има и романтична нотка, защото body fit тренировката ще е специално по двойки. Така че, ако искате да накарате половинката да тренира, сега е вашият шанс.

ПРОГРАМА:

11:00-11:55 Зузи от Комплекс СИ²ЛА с тренировка Body Fit. Тренировката ще се проведе по двойки :)

11:55-12:10 Почивка (музикално разпускане с DJ Big D и Dj Gorro)

12:10-12:55 Функционална тренировка с Яни от Комплекс СИ²ЛА. Тabata-Combat

12:55-13:05 Почивка (музикална подготовка с DJ Big D и Dj Gorro)

13:05-13:50 Открит урок по хип-хоп танци от Viktor Gurkov и Emotion dance , които са под шапката на Dance Station Plovdiv

Отбелязваме, че тренировките и в двата дни са безплатни. Спонсор на кампанията е подготвил и освежаващи напитки за вашето удобство. Въпреки това, ще са поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави толкова, колкото желае или има възможност. Понякога и малките стъпки водят до чудеса. Всички събрани средства от събитията ще се преведат директно по сметката на Камелия.

Facebook страница на събитието на 14-ти: ТУК

Facebook страница на събитието на 15-ти: ТУК

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…