Вернисажът в галерия Филипополис започва в 18.30 ч.

Художникът Атанас Хранов открива изложбата си „Пристанища”тази вечер в галерия Филипополис. Вернисажът започва в 18.30 часа. Маестрото отново е подготвил много изненади за почиталите си. Публиката ще види близо 20 живописни платна и няколко пластики на творецът-мореплавател. И ще разбере защо изкуството е неговото пристанище.

„Пристанищата не е нужно да са на морето, за да бъдат пристанища. Самите ние сме пристанища. Всяко едно нещо може да бъде възприето като пристанище. А и на български този глагол „приставам” е толкова нежен и любовен. Ти му се доверяваш на това място, отдаваш му се. Или на този човек, в нашия случай”, разказва за новата си изложба Атанас Хранов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…