Един от любимите фестивали на Пловдив се завръща този уикенд. От днес (петък) до неделя, Shake That Хълм ще разтърсва Младежкия хълм със сериозна програма.

В петък (30.09) публиката ще пилотира с музиката на Парапланер, Мила Роберт и Керана и Космонавтите на основната сцена, а Pavel Petrov, VANINA и Yoz от култовия столичен клуб EXE ще се погрижат за любителите на електронната музика на алтернативната сцена – Vibrant  stage.

В събота, пак там се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.  По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla.

Дните на поляната отново ще са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки  могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционния Shake Market. Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади очакват гостите на поляната.

В неделя на основна сцена ще се качат легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я)и Илин Илиев – INDY. Vibrand Stage пък ще доразтърси  LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…