Новата книга на Мартин Ралчевски – роман, изграден върху реални събития

Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив отваря врати днес – 30 юли 2019 г. /вторник/, от 18.00 ч., за представянето на новата книга на Мартин Ралчевски „Смисълът в живота“.

Романът е изграден върху реални събития. Изключително емоционален, той оставя в съзнанието на читателя ярка диря и позитивно усещане за обкръжаващата ни действителност. От една страна „Смисълът в живота“ разкрива самотата и противоречията в духовното битие на човека, но от друга – предлага решения на проблемите.

Определят Мартин Ралчевски като православен християнски писател. Роден в София, той завършва спортно училище. След това завършва „Богословие и география“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Работи като преподавател в Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“ и асистент в Богословския факултет на Софийския университет. Има дисертация на тема „Свидетели на Йехова – критичен анализ“. Участва като каскадьор във филма „Троя“. Женен е и има три деца. Мартин Ралчевски е автор на осем романа, два сборника разкази и четири сценария. Превеждан е на английски, руски и немски език.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…