Диджей партита и музика на живо ни очакват следващите дни в Пловдив
 

5 юли

DJ TODD at BALLY CLUB

Този петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане добре познатият ни DJ TODD! Очаква ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта. На бара ще намерете своите любими напитки с уникални вкусови комбинации от специфични и нетрадиционни съставки.

Клуб „Бали“
21 часа

Ясенов/Тоновски @Контрабас

В петък вечер един от най-добрите флейтисти на България - Борислав Ясенов, заедно с пианистът Йордан Тоновски, ще представят програма от джаз стандарти и модерни джазови пиеси, а също и някои авторски композиции на самия Борислав Ясенов.

Бар „Контрабас“
21 часа
Вход: 8 лв.

No Sense presents: Hilla & Bay Lubo

Hilla и Бай Либен повлияни от проливните дъждове миналата седмица, са решили да изсипят върху вас стотици литри музикални бенгъри и ужасно мокри хитачки!!! Нека направим юлската жега още по-жегава, нека се разкършим под бийтовете, нека направим петия ден от месеца и от седмицата по-жесток от първия!

No Sense
21:30
Вход: 2 лв.

6 юли

Jimmy’s Band Album Promo

Jimmy’s Band ще представят втория си албум на сцената на „Конюшните“. Нови парчета от старата тройка, като този път на сцената ще са с един повече.

Румен Куртев (Jimmy) - вокал/китара
Николай Карагеоргиев - китара
Симеон Гърнев - бас
Кристиан Желев – барабани

Конюшните
21 часа

All about The 00’s with Lynn

Тази събота отново сме на вълна началото на 21-и век! Selector Lynn ще се погрижи за подбора на любимите ни парчета! Зад бара в „Пощата“ ни чакат свежи нови летни напитки, а градинката е винаги добра опция за спасение от летните жеги!

Пощата
21 часа

YokoLove & Varola at BALLY CLUB

Тази събота Varola и YokoLove ще ни представят перфектна музикална селекция, за да сте идеално настроени на вълната на грууви ритмите.

Клуб „Бали“
19 часа

Lena Ka: техно музикален пърформанс

С началото на юли Lena Ka от Виена ще нажежи още повече лятната атмосфера на сцената на FLUCA със своя музикално-визуален пърформанс, който ще стане част от сребристия контейнер за вечерта на фона на тропическата изложба на Антон Стоянов - ФОРНОТЕКА (21.06-12.07). Лена Ка е известна с DJ гиговете си във виенските клубове. Тя прави магистратура в академията по изящни изкуства във Виена за отношението между визуалните изкуства и електронната музика. Лена умело съчетава кариерата си на популярен DJ и създаването на музикално-визуални инсталации.

FLUCA
20 часа
Партито ще се пренесе в Absinthe House след 23:30, където към Лена Ка за музикалната селекция ще се включи Станислав Генадиев - HYPNOS.

7 юли

UFC 239 - Jones vs Santos

Голямо шоу с две битки за титла в UFC ни очаква този уикенд. Джон Джоунс ще защитава титлата си в полутежка категория срещу Тиаго Сантос, а при дамите шампионката в две категории Аманда Нунеш се изправя срещу Холи Холм.

Клуб „Бали“
05 часа

8 юли

Концерт на Whim ‘n Rhythm

Whim ‘n Rhythm е най-старият дамски акапелен ансамбъл на „Йейл“. Основан е по подражание на мъжките акапелни състави в университетa, чиято вокална традиция има 160-годишна история. Репертоарът на състава се характеризира със стилово разнообразие с концентрация предимно върху джазови композиции и обработки, в съчетание със спиричуъли, кънтри и поп музика и други. Селекцията единствено на завършващи (от м. май т.г. - вече завършили) своята бакалавърска степен кадри е гаранция за опита и вокалните умения на всички 13 вокалистки.

Римски стадион
19 часа
Вход свободен

9 юли

Ginger Milonga

Отново ще се потопим в магията на аржентинското танго на прекрасно място с перфектен танцов под! Gingertale ще ни посрещне с уникални коктейли и топло гостоприемство! Както винаги, за музиката ще се погрижи Мата!

Gingertale
21 часа
Вход свободен

10 юли

Изложба "Завръщане" - скулптора и акварел от Трифон Неделчев

Скулпторът Трифон Неделчев показва най-новите си творби в Градската художествена галерия. Четири години след своята ретроспективна изложба в Градската художествена галерия известният скулптор Трифон Неделчев избра отново нейните зали за временни експозиции на ул. „Княз Александър I" № 15, за да покаже новите си скулптурни творби, отлети и довършвани до последните дни преди откриването. Той е нарекъл изложбата си „Завръщане“ както заради възраждането на свои пластични решения от по-ранни периоди, така и заради обратния път от Лайпциг, където артистът живее от 1992г., към Пловдив, в който той се утвърждава като скулптор през 80-те. Експозицията ще се открие на 10 юли от 18.00 часа. Освен скулптура в нея ще видим и акварели – друга любима техника на автора.

Градска художествена галерия
10 – 29 юли

11 юли

Swingin' Thursdays in July

Thursdays don't mean a thing if it ain't got that swing!

Gingertale е мястото, където се навъртат местните суинг мафиоти. Всеки четвъртък вечер Капана пулсира под техните танци и даже паветата се размърдват в бурния джаз.

На бара се забърква тайнствена смесена напитка, която може да вдъхнови и най-случайния минувач да опита още едно питие, а защо не и танц!

Gingertale
21:30 часа

Източник: Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…