Срещата с публиката под тепетата е част от Международния фестивал за театър и съвременен танц „Black Box“

Пловдив посреща един от най-обичаните български актьори – Христо Мутафчиев на 5 юни. Двамата с Теа Денолюбова събраха първите петдесет години от живота му в книгата „Черно на бяло”, която ще бъде представена под тепетата. Срещата е част от Международния фестивал за театър и съвременен танц „Black Box“ и ще се състои точно в 18:00 ч. в галерия U P.A.R.K.

„Ако направиш ретроспекция на моя житейски път, не живот, а житейски път, ще видиш, че много повече са скачанията в дълбокото, отколкото плуванията по повърхността. Когато плуваш по повърхността, често рискуваш да изпаднеш в сложната ситуация да си под повърхността, а да си мислиш, че си над повърхността, и да отвориш уста, за да си поемеш въздух. И да се нагълташ. Докато ако си в дълбокото, ти си с ясната мисъл, че си поел достатъчно въздух, за да стигнеш до долу, да пипнеш дъното, и че имаш въздух, за да се върнеш. Докато не го пипнеш, не си отваряш устата.“ , казва Христо Мутафчиев.

На събитието на 5 юни ще се допускат само лица над 18 години.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…