Drupal Boot Camp е двудневна конференция за начинаещи, която се организира за трета поредна година в Пловдив. Събитието предоставя безплатно обучение, водено от експерти в областта, и е насочено към начинаещи: ученици, студенти и специалисти от други сфери, които имат интерес в областта на уеб програмирането и искат да научат повече за разработването на уеб сайтове и приложения с Drupal.

Целта на конференцията е да осигури свободен достъп до интересни лекции и полезни упражнения на повече млади хора, да популяризира Друпал като технология и да разшири Друпал общността в България. Участниците в конференцията ще усвоят умения, полезни както за програмисти, така и за уеб дизайнери.

Първият ден, 18 май, ще се състои от презентации, лекции и викторини, а вторият, 19 май, ще бъде изцяло практически насочен, като ще се разработват проекти в реално време. Лекторите и менторите на конференцията са професионалисти в областта на Drupal с богат опит в преподаването и обучението на млади специалисти. Препоръчително за присъстващите е единствено да носят своите лаптопи и добро настроение!

Drupal е една от водещите технологии за изграждане на уеб сайтове и приложения за големи корпорации, правителствени сектори и елитни университети. Сред Drupal потребителите са имена като Vodafone, T-Mobile, Intel, Stanford University, Harvard University, Princeton University, Cambridge College, Siemens, Fujitsu, Tesla, Lufthansa, the Australian government и много други. Платформата има много привърженици и в България. Тя е мощен и гъвкав инструмент, който в ръците на специалисти може да бъде ползван и надграждан с множество разнообразни функционалности в различни направления.

Достъпът до събитието и през двата дни е напълно свободен, но местата са органичени, затова не отлагайте своята регистрация, а заявете своето участие сега на този линк.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…