Този уикенд диджеите са подбрали най-танцувалните си плейлисти, а барманите ще миксират най-пивките коктейли

3 май

Представяне на Plovdiv Fantasy Guide + изложба

До всички майни и гости на града…

Той вече е тук – най-новият пътеводител на най-стария град!

PLOVDIV FANTASY GUIDE е един напълно различен пътеводител, разкриващ града ни през очите на хората, които живеят, веселят се, фантазират и обичат тук. Направен е от наши хора за свои хора.

Найлона
19 часа

Visitor Q at the Post

Този петък в „Пощата“ ще гостува небезизвестният Visitor Q. След кратко отсъствие от градската и родна сцена, той се завръща с пълна сила, свежи музикални предложения и определено позитивно настроение.

Главният Узунов отново ще дебне иззад бара, готов да задоволи всички ваши поръчки от питеен тип.

Пощата
21 часа

Downloadin’ / Selection By Grozev

През май освежаваме програмата с нови лица зад пулта на Rock Bar Download! Очаква ни селекцията на Ангел Грозев, който ще проРОКува с яки парчета – като за петък, като за шотове!

Rock Bar Download
22 часа

DJ Iliyan at BALLY CLUB

Петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане DJ ILIYAN! Очаква ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта, с весели и усмихнати парти хора.

Клуб „Бали“
21 часа

4 май

Resident Night: Valeto

След дългия великденски празник и многото почивни дни, дългите отпуски и свежите ваканции е време да се завърнем към сивата градска среда… но пък ние си я правим цветна, защото така ни харесва повече.

Тази събота, Valeto се завръща на обичайното си място – зад пулта в „Пощата“. Той ще се погрижи нещата да са цветни в тази майска вечер, а Главният Узунов ще дебне иззад бара!

Пощата
21 часа

Martin Stoy at BALLY CLUB

Тази събота гост в клуб „Бали“ ще бъде Martin Stoy, който е зад пулта повече от 15 години, има регулярни участия в родния си Чикаго, в Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Бостън и др. Неговата музикална селекция от minimal, deep и tech house предоставя незабравимо изживяване на всички негови почитатели в кубовете!

Клуб „Бали“
21 часа

The House And Sax Experience

По традиция събота вечер е време за купон. Vintage House ни кани на House And Sax Experience. Зад пулта ще застане Tommy Riverra, а на сценат ще е Христомир Стоянов. Парчета миксирани и подбрани специално за вас, съпроводени от романтичен саксофон…

Vintage House
21:30 часа

5 май

Bilyana B-day with DJ MARK at BALLY CLUB

В навечериото на Георгьовден, Биляна ще отпразнива своя рожеден ден, в компанията на добри приятели. Зад пулта застава DJ MARK, който ще забавалява всички гости с весела и позитивна музика!

Клуб „Бали“
21:30 часа

Източник: Lostinplovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…