Проектът „Писателите и Пловдив“ има вече тригодишна традиция и дава възможност на пловдивските автори да се срещнат с почитателите на художественото слово. В литературните четения през настоящата 2019-а година ще вземат участие всички членове на Дружеството на писателите.

Тази събота ще се състои първата изява на Дружеството на писателите по проекта. Проектът е одобрен от Община Пловдив и е част от културния календар. Той включва осем тематични четения, първите пет от които са в рамките на месец май и началото на юни.

Литературното четене на 4 май ще се проведе от 11 часа в офиса на Дружеството на писателите на ул. „Княз Александър Батенберг“ №27. Участват: Дина Минева, Добрина Йончева, Евгения Тагарева, Любка Славова, Мария Николова, Мария Болгурова, Румяна Шопова, Спаска Попова, Стойчо Божков и  Таня Николова.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…