Print this page
Празничният уикенд в Пловдив е изпълнен със забавления и нещо вълнуващо се случва накъдето и да се обърнеш

Снимка: george_photographer88

26 април

MANU at BALLY CLUB

Този петък главно действащо лице и специален гост в „Бали“ е младият и талантлив диджей – MANU, който знае как да повдигне настроението на всички посетители!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Acoustic Night At Vintage House

Задава се още една вечер изпълнена с много приятни емоции във Vintage House! Този път а гости ще са Пепа Драгоева и Георги Зайков, една очаквано добра комбинация! Ще звучат любими нови, стари, български и много други песни.

Vintage House
21:30 часа
Вход свободен

27 април

All Together Now 10

Задава се десетото юбилейно издание на култовата серия All Together Now.

lineup:

Martin
Denitza
sayulke

artnewscafe
18 часа
Вход свободен

Eggciting Easter at the Post

В събота посрещаме Великден в „Пощата“ с вълнение и много парти настроение, защото за по-добрата вечер ще помогнат Kalyas и Манол Лазаров.

Манол Лазаров от малък е зад бара и се е доказал в смесването на напитки на много състезания, като участва и на световния финал на Tahona Society Colective Spirit в Мексико. В момента работи в столичния „Спутник“. За вечерта е подготвил няколко изкусителни предложения, в които ще открием пролетния вкус и празничното настроение. Докато главният дегустатор KALYAS ще е зад пулта, от където ще ни подкрепя с готина музичка.

Бар „Пощата“
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…