Празничният уикенд в Пловдив е изпълнен със забавления и нещо вълнуващо се случва накъдето и да се обърнеш

Снимка: george_photographer88

26 април

MANU at BALLY CLUB

Този петък главно действащо лице и специален гост в „Бали“ е младият и талантлив диджей – MANU, който знае как да повдигне настроението на всички посетители!

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Acoustic Night At Vintage House

Задава се още една вечер изпълнена с много приятни емоции във Vintage House! Този път а гости ще са Пепа Драгоева и Георги Зайков, една очаквано добра комбинация! Ще звучат любими нови, стари, български и много други песни.

Vintage House
21:30 часа
Вход свободен

27 април

All Together Now 10

Задава се десетото юбилейно издание на култовата серия All Together Now.

lineup:

Martin
Denitza
sayulke

artnewscafe
18 часа
Вход свободен

Eggciting Easter at the Post

В събота посрещаме Великден в „Пощата“ с вълнение и много парти настроение, защото за по-добрата вечер ще помогнат Kalyas и Манол Лазаров.

Манол Лазаров от малък е зад бара и се е доказал в смесването на напитки на много състезания, като участва и на световния финал на Tahona Society Colective Spirit в Мексико. В момента работи в столичния „Спутник“. За вечерта е подготвил няколко изкусителни предложения, в които ще открием пролетния вкус и празничното настроение. Докато главният дегустатор KALYAS ще е зад пулта, от където ще ни подкрепя с готина музичка.

Бар „Пощата“
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…