Тази седмица ще пием мохито, ще гледаме късо кино и ще се срещнем с активните жени на Пловдив

Снимка: Aleks Di photography

22 април

Филмов куиз

Клуб „Фарго“ ни призовава да проверим филмовите си знания. И разбира се да се забавляваме с тематична музика, напитки и много настроение. Очакват ни тематични награди от Colibri Books, билети за кино, бутилка уиски и шотове.

Клуб „Фарго“
20 часа
Такса за участие: 3 лв. на човек от отбор

No Sensе Mojito Night

Понеделникът ще бъде една идея по-хубав и свеж, ако опитате вариациите на No Sense на още една обичана класика - мохитото! Ще ни запознаят с гръцкото Mykonos Mojito, където заменяме рома с Metaxa, леко намигваме за лято с Peach Mojito, и двойно намигваме за горещи летни дни с Blue Mojito!

No Sense
20 часа

24 април

Късо кино с Jameson

В петото издание на КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО за 2019 ще видим няколко от финалистите за наградата Jameson тази година - традиционна част от Международен София филм фест. Наградата провокира млади режисьори в България да представят своите филми и дори да създават нови за участие в конкурса Джеймисън.

Клуб „Фарго“
19 часа

Здравко Гълъбов в Код червено: литература

Код червено: литература ни кани на среща-разговор със Здравко Гълъбов. Здравко Гълъбов е роден през 1946 г. Той е известен пловдивски журналист. В последните 20-ина години е работил във вестниците „Пловдивски новини”, „Стандарт”, „Вести”, а понастоящем е редактор в Пловдивска обществена телевизия. Работата му в екип „Култура” на споменатите вестници го среща с много изтъкнати пловдивчани от различни области на живота. Разговорите с тях стават подтик за създаване на тритомника с интервюта „Лицата на Пловдив” (1997, 1999, 2001) и книгата „Встрани от статива” (посветена на художниците на Пловдив). През 2007 г. издава и книгата „Мъже на делото – 85 години Морски сговор”. Именно желанието на Гълъбов да съхрани за времето напред частица от образа на най-светлите личности на града, от идеите им и мечтите им, диктува и дългогодишната му работа върху книгата за пловдивските поети – „Лични полета” 1 и 2.

U PARK Gallery
19 часа

Всички събития вижте в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…