Този уикенд ще танцуваме, пием бира и лудуваме

Снимка на корицата: Aleks Di Photography

19 април

Изложба "Шаблони / Patterns"

 

"Шаблони / Patterns" представя няколко концепции за получаване на силно визуално въздействащи образи, структурата на които е определена от стриктна математическа логика. Всички изображения са компютърно генерирани, като в основата на всяко е различен "шаблон". Като се приложи многократно се раждат сложни и взаимосвързани структури, които приковават погледа.

 

Отсреща
19 април – 3 май

 

JavaBeer at Cat & Mouse

 

Какво по-хубаво от Java бира в Пловдив през пролетта, когато вечерите са прохладни и са страхотна предпоставка да си поговорим за любимата ни технология, докато се наслаждаваме на хубава и студена бира! Спонсор и организатор отново са Ментор Мейт, ценители на бирата и Java ентусиасти, a мястото е „Котка и мишка“ в  Капана.

Освен за напитките, Ментор Мейт ще се погрижат и за готините изненади, а един от късметлиите ще си тръгне с дрон.

 

Котка и мишка
19:30 часа

 

Buckshot at The Post

 

В петък се противопоставяме на гравитацията, когато DJ Buckshot ще ни изстреля във въздуха със специална селекция от soul, funk & afro ритми, докато стражите зад бара ни обстрелват с шотове и питиета.

 

Бар „Пощата“
21 часа

 

20 април

 

Bloodrush: Quench x The Flying Detachment &Empiria

 

А знаете ли, че един от първите психаделични концерти, организирани от Посткултура, беше на The Flying Detachment?

 

Реално е без никакво значение, защото миналото е нищо повече от бледи, обвити в мъгла окови.

 

Бъдещето от друга страна е доста секси, особено когато в събота предстои това: Bloodrush: Quench x The Flying Detachment &Empiria.

 

Пост-културна сцена
Врати: 19 часа
Вход: 7 лв.

 

Mixology #16 с гостбарманЦветанЦветанов

 

В новото шестнадесето издание на поредицата събития Mixology, посветени на коктейлното изкуство, специален гост зад бара ще бъде Цветан Цветанов. За вечерта във„Фарго“ той е подготвил изцяло авторско меню с три уникални вкусови комбинации. Не пропускайте да се отбиете в събота, за да разберете кои са те и да ги опитате!

 

Клуб „Фарго“
21 часа

 

3 години Philly Apparel

 

Пловдивският бранд PHILLY Apparel празнува трети рожден ден. За случая са ни подготвили подаръци, яка музика и още много изненади:
- 300 лимитирани Фили тениски, специално изработени за събитието;
- 300 welcome shots за от скок от Jägermeister;
- 3 оригинални snapback шапки от колаборационната серия на PHILLY и Capitall;
- Трима музикални селектори, които ще поднесат разнообразие от класически и нови парцали за максимален парти experience;

 

No Sense
21 часа

 

Археология за всеки - безплатни тематични беседи

 

От месец април Регионален археологически музей– Пловдив, поставя начало на провеждането на безплатни беседи под надслов „Археология за всеки“. Заглавието не е случайно подбрано – темите ще бъдат поднесени разбираемо, а разговорите с екскурзоводите ще са част от изживяването. Самите теми са подбрани според посетителските интереси до момента, като с времето те ще се променят и развиват. След закупуване на редовен билет, всеки ще може да се присъедини към екскурзоводите и да чуе разказа им за малко познати предмети от експозицията на музея, както и за интересни истории, свързани с дейността на археолозите.

С тези тематични беседи, екипът на музея си поставя за цел да обогати познанията на широката публика за далечното минало на градПловдив и региона. Желанието на екипа е да направи музея едно по-достъпно                                                                                      място, в което всеки да може да започне почивните си дни по един различен начин – разширявайки своите знания.

Беседите ще се провеждат всяка събота, с начален час 10:30 ч. За да се включите е необходимо предварително да заявите своето участие, тъй като местата са ограничени. Ако обичате историята или пък ако не знаете нищо за нея – „Археология за всеки“ е за вас! Темата тази събота ще бъде религиозните вярвания в древния Филипопол.

 

Регионален археологически музей
10:30 часа

 

After Eight at Gingertale

 

Фънк и диско със Станимир Врачев!

 

Насладете се на страхотните коктейли и се отдайте на щури танце!

 

Gingertale

 

21 часа

 

21 април

 

Beer Garden Opening

 

В деня - празник на цветята Wunderbær ни кани на откриването на тяхната градина, където ще можем да прекараме един приятен ден с прясна наливна бира и вкусно хапване, специално приготвено за случая от техния готвач от Пивоварна Hills в Перущица. В неделния следобед за музиката ще се погрижат Denitza и Sayulke.

 

Wunderbær
11 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…