Радослава Ненова ще гостува два дни в Асеновград. Тази вечер в 20:30 часа ще бъде в бар "КоШиПрайм, а утре в 17:30 часа - в Градската библиотека.

В първия ден в бара Радослава е гост на рубриката "И ти можеш", организирано от бар "КоШиПрайм". В този формат се канят извънредно изключителни хора - хора, постигнали на пръв поглед невъзможното; екстремни спортисти; автори на интересни лични или професионални проекти; личности с вдъхновяващ житейски път и други... Радослава ще представи интересни неща, няколко кратки кадри, снимки, книгите на и за Боян - "Първите седем" и "Убийството на невъзможното", тефтера - които ще имате възможност да си закупите на място. Срещата ще е и разговор - всеки ще може да я попита каквото пожелае или просто да ѝ каже нещо. На живо, не като коментар във фейсбук.

Във втория ден в библиотеката Радослава е гост на Дните на книгата, организирани от Градска библиотека и Община Асеновград.

Тя ще представи книгите на/за Боян Петров:
"Първите седем" - Боян Петров
"Убийството на невъзможното" - Райнхолд Меснер. Това е книга за известни катерачи, в която предговора и една от главите са посветени специално на Боян
Тефтерът - това е тефтер с празни страници, на всяка от които има лични думи на Боян или други вдъхновители. Между листовете има снимки от личния архив на Боян.

И на двете събития ще имате възможност да си закупите книгите и тефтера, както и да получите автограф от Радослава и снимка с не.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…