Print this page

Този уикенд отбелязваме откиването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 с повсеместни празненства

11 януари

 

Откриващ уикенд. Пловдив - Европейска столица на културата 2019

 

Този уикенд пловдивчани и гости на града ще отпразнуват откриването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Най-атрактивното и мащабно събитие - спектакълът "Ние сме всички цветове" ще се случи на 12 януари oт 19.00 ч. в сърцето на Пловдив.

В рамките на дългия уикенд 11, 12 и 13 януари са планирани серия от събития в различни пространства, открити и закрити сцени в града, които ще имат своята кулминация в съботната вечер на 12 януари.

Пълната програма може да разгледате тук.

 

Plovdiv Together - PACHO at BALLY CLUB

 

Този петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане Pacho - един от най-известните и доказали се диджеи на Балканите. Повече от 20 години усилен труд и съвместна работа с колеги и продуценти от цял свят говори красноречиво за развитието му.

 

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

 

Jamaica Fever | Reggae Drum'n'Bass vol.2 Plovdiv 2019

 

Все още във ваканционно настроение в откриващия уикенд на Пловдив ЕСК 2019 зад пулта в Groove Music&Art застават Parapitek & Alcoholiday. Откриваме вечерта с подходящо празнично реге (по случай повода) и лека-полека качваме нагоре до енергичен Drum and Bass! Подгответе се за танци, манци и други такива тeм подобни!

 

Groove Music&Art
21 часа

 

Adventure Trip | Kalyas

 

Този уикенд бар „Пощата“ ни кани да стартираме заедно най-голямото културно събитие за нас и нашия град, а именно годината, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата. Петъчната вечер ще започнем с няколко културни коктейлчета, а за културната музика ще се погрижи нашият верен, но не особено културен другар Kalyas. Започваме "културно" в 21 часа с "културно" наздраве.

 

Бар „Пощата“
21 часа

 

12 януари

 

Пловдив - столица на танците

 

За да отпразнуваме откриването на програмата на Пловдив 2019 ще си спретнем една възпитана и спретната вечеринка на ръба на Капана. Ще пием чай и бисквити и ще слушаме струнни квартети. Ще говорим за философия и литература. Ще отпразнуваме началото на културния пик, в който навлизаме. Възможно е да отворим и бутилка шампанско, ако се окажем в по-неприлично настроение. Може би да изпием по чаша вермут. В краен случай. Ще сме очаровани от вашето присъствие.

 

Петното на Роршах
22 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…