Този уикенд отбелязваме откиването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 с повсеместни празненства

11 януари

 

Откриващ уикенд. Пловдив - Европейска столица на културата 2019

 

Този уикенд пловдивчани и гости на града ще отпразнуват откриването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Най-атрактивното и мащабно събитие - спектакълът "Ние сме всички цветове" ще се случи на 12 януари oт 19.00 ч. в сърцето на Пловдив.

В рамките на дългия уикенд 11, 12 и 13 януари са планирани серия от събития в различни пространства, открити и закрити сцени в града, които ще имат своята кулминация в съботната вечер на 12 януари.

Пълната програма може да разгледате тук.

 

Plovdiv Together - PACHO at BALLY CLUB

 

Този петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане Pacho - един от най-известните и доказали се диджеи на Балканите. Повече от 20 години усилен труд и съвместна работа с колеги и продуценти от цял свят говори красноречиво за развитието му.

 

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

 

Jamaica Fever | Reggae Drum'n'Bass vol.2 Plovdiv 2019

 

Все още във ваканционно настроение в откриващия уикенд на Пловдив ЕСК 2019 зад пулта в Groove Music&Art застават Parapitek & Alcoholiday. Откриваме вечерта с подходящо празнично реге (по случай повода) и лека-полека качваме нагоре до енергичен Drum and Bass! Подгответе се за танци, манци и други такива тeм подобни!

 

Groove Music&Art
21 часа

 

Adventure Trip | Kalyas

 

Този уикенд бар „Пощата“ ни кани да стартираме заедно най-голямото културно събитие за нас и нашия град, а именно годината, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата. Петъчната вечер ще започнем с няколко културни коктейлчета, а за културната музика ще се погрижи нашият верен, но не особено културен другар Kalyas. Започваме "културно" в 21 часа с "културно" наздраве.

 

Бар „Пощата“
21 часа

 

12 януари

 

Пловдив - столица на танците

 

За да отпразнуваме откриването на програмата на Пловдив 2019 ще си спретнем една възпитана и спретната вечеринка на ръба на Капана. Ще пием чай и бисквити и ще слушаме струнни квартети. Ще говорим за философия и литература. Ще отпразнуваме началото на културния пик, в който навлизаме. Възможно е да отворим и бутилка шампанско, ако се окажем в по-неприлично настроение. Може би да изпием по чаша вермут. В краен случай. Ще сме очаровани от вашето присъствие.

 

Петното на Роршах
22 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…