Print this page

Този уикенд в Пловдив е изпълнен с концерти на открито, партита и други вълнуващи събития

Снимка: lana_sdnk

31 август

Shake That Хълм 2018

Пловдивчани и гости на града ще се срещнат на поляната в подножието на Младежкия хълм за четвъртото поредно издание на Shake That Хълм. Тази година организаторите са забъркали шейка с много яки съставки. Този уикенд посетителите ще могат да се включат в различни дейности и занимания, а на традиционния Shake Market ги очакват различни кулинарни творения и ръчно изработени чудеса. Меломаните ще се насладят на различни любими изпълнители на двете сцени на фестивала.

Младежки хълм
31 август – 2 септември
Вход свободен

Le'Push @CraftBar

В края на отпускарския месец пловдивската група Le'Push ще уловят някои от последните летни вибрации. Музикантите ще представят своята авторска програма, както и кавъри на емблематични хитове от разнообразни жанрове.

Бар „Крафт“
21 часа
Вход свободен

Ostava & Gravity Co. & Jeremy?

Три популярни български групи ще свирят на живо в петък вечер. Ostava, Gravity Co и JEREMY? ще зарадват феновете на Летния театър.

Летен театър
Врати: 19 часа
Начало: 19.30 часа
Билети: Eventim.bg

1 септември

MANU at BALLY CLUB

BallyClub е мястото, където всеки уикенд можеш да презаредиш със свежи разхлаждащи напитки и актуална и модерна музика. Тази събота за парти настроението ще се погрижи DJ MANU.

BallyClub
21 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…