Спортът в Пловдив се обединява в помощ на Камелия Добрева
bez

Гребната база се превръща в благотворителна спортна площадка през август

Пловдив е град, който е доказал, че може да се обедини, за да помогне на нуждаещите се. Последната кауза, в която се включва активно, е в полза на Камелия Добрева от Стара Загора, чиято история достигна национално ниво. Камелия се бори с коварна болест. Тя страда от остра Т-лимфобластна левкемия, а единственият ѝ шанс за качествено лечение е в болница в Германия. За операция и трансплантация на стволови клетки са необходими 328 000 евро, които са непосилни за семейството ѝ. Затова в кампанията „Заедно за Камелия“ се включиха множество български творци, спортисти, бизнесмени и граждани. Част от необходимата сума вече е събрана, но младата жена все още има нужда от подкрепа. Затова през месец август Гребната база ще се превърне в спортна площадка с благотворителна цел.

Инициативата се организира от най-добрите фитнес центрове и танцови школи в града, които ще покажат, че не е задължително хората да се затворят в залите, за да спортуват. Сред свеж въздух и природа ще се проведат поредица от открити тренировки, а всички събрани средства ще отидат за лечението на 32-годишната Камелия. Заниманията започват от 7-ми август, с начален час 19:00, в компанията на Total Sport.

На 14-ти август кампанията продължава с латино и зумба от Dance Station и народни танци с танцова формация ПловдивЪ.

На 21-ви август пловдивчани ще се запознаят с модела на работа на Pulse fitness.

На 29-ти август се поставя финалът с инструкторите на Комплекс „С.И.²Л.А“.

Инициативата се осъществява със съдействието на Община Пловдив и заместник-кмета по „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Тютюков.

Всеки, който желае да помогне на Камелия Добрева, може да го направи и по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852

For Kameliya Dobreva Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817

BIC: STSABGSF

Титуляр: Камелия Добрева Добрева

Благотворителен базар „Заедно за Камелия“: https://www.facebook.com/groups/2001262879978226/

Go fund me: https://www.gofundme.com/f/please-helptlymphoblastic-leukemia?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_co_campmgmt_m&fbclid=IwAR036KXSmwY08dbBCvYfc_tNYvblZEBdDhybirvEO9EtqTACBJvqIDG_42k

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…