Билкопродавница е място, чието име говори само за себе си. В него се продават билки, подбрани от България и Индонезия - единствено внимателно подбрани от планински ферми. Посетителите могат да си купят и селектирани мед, тахан, розови продукти, тинктури, капки на доктор Бах и др. Собственичката се спира на мястото с идеята за малко уютно дюкянче, което в крайна сметка постига. Изборът да се нанесе в Капана е станал преди около 3 години, преди кварталът да бъде затворен за автомобили масово. В магазина работят хора с отношение, които могат да дадат насоки, съвет или да препоръчат литература за клиентите си.

Адрес: ул. "Магура" 9

Работно време: 10:30-19:00 (почивка 13:00-13:30)

Почивни дни: неделя

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…