Print this page

Независим български бранд за облекло и аксесоари

Те са възвращенци, прибират се от Лондон в края на 2014-та и две години по-късно се нанасят в Капана, където стават бащите на градската младежка мода. Никой почитател на ърбън модата не може да се лиши от  техен артикул. Градския стил на тениските и суитшърите им печели все повече фенове с типичния майна елемент.

Димитър, Веселин, Петър и Георги създават уникална марка тениски, вдъхновени от личното им усещане за бунт. Тяхната история разказа Под тепето ТУК преди време. 

За тях, на първо място е качеството и точно поради тази причина използват италиански дрехи, върху които е поставен най-висококачествения ситопечат, който не се променя с времето, дори да изтормозите дрехата от носене.

Как първият магазин на пловдивският бранд Philly отвори врати и обедини българските ъръбн модни брандове в общо помещение в Квартала на творческите индустрии четете в Капана.бг.

Работно време:

от вторник до неделя

11 – 15 часа

16 – 20 часа

Понеделник – бичи айляк

Адрес: „Хр. Дюкмеджиев“ 1

088 90 155 93

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…