Искам да видя Античния театър, пожела си последната солистка на легендарната група

Тази вечер в Дома на Културата се събират няколко гласа с десетки октави в Коледен концерт на Красимир Аврамов


Човекът глас Красимир Аврамов ще представи шоу концерт тази вечер в Пловдив, преди да замине за турнетата си в Сащ и Русия. С него на сцената ще се качат Калин Жечев - пиано, и Вълчан Вълчанов - обой.

Зрителите ще могат да се насладят на огнено шоу и хореография, изпълнена от балет "Веда джуниър", а гост-изпълнителите в този концерт са специалната изненада за публиката.

Руската оперна певица Галина Коротаева, която завладя сърцата на пловдивската публика по време на концерта за 60-годишнината на Альоша, отново пристигна от Екатерининбург. „Ще изпеем за вас с Красимир Аврамов нашите дуети, а аз ще изпълня за първи път новата си българска песен, написана от мен по стихове на талантливата поетеса и прекрасен човек Искра Енева“, разказа пред репортера ни Галина, която е влюбена в Пловдив.

Силвия Медзаноте, последната солистка на легендарната група "Матия Бадзар", е другата изненада гост-изпълнител. Певицата с диапазон от 4 октави разказва пред impressio за запознанството си с Човека глас. „В последно време работя заедно с композитора и продуцент маестро Пино Маркучи, по един международен проект. Целта на този проект са дуети с различни певци от други държави. Маестро Маркучи ме запозна с Красимир, аз чух неговия невероятен глас и в мен нямаше никакво колебание - идеята да пеем заедно се роди спонтанно. В момента избираме кои са най-подходящите песни за нас двамата, за да съберем нашите гласове - моят и неговият.“

Знойната италианка е пожелала да види Античния театър.

Концертът е на 12 декември от 19:00 часа в зрителна зала в Дом на културата "Борис Христов".

Билети на касата в ГДК "Борис Христов".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…