„БиБоп кафе“ – Пловдив ще ни предложи популярни афро-перуански песни, смесени с инструментални и джаз парчета и други съвременни музикални жанрове. Атрактивният концерт на група Ritmos Negros ще бъде на 27 октомври от 22.00 ч.

Ritmos Negros е група, която творчески интерпретира афро-перуанска музика (жанр, произхождащ от перуанското крайбрежие) като смесват африкански, андски и европейски фолклорни елементи. Музикалното им шоу шоу прави историческо пътешествие през музиката, изследвайки социалните проблеми и народните традиции в Перу. 

Бандата е създанена през 2016г. от Пиеро Епифаниа от Перу, който смесва традиционните перуански инструменти като кахон с гайда и кавал и създава иновативни музикални проекти. Другите членове на групата са Симеон Леонидов – китара и беквокали и Борис Таслев – бас китара и беквокали. В момента записват първият си студиен албум, част от който ще чуем на на 27.10. от 22:00 ч. в „БиБоп кафе“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…