В неделя - 01.10, последния ден от тридневната програма на Капана Фест, запазваме официалното закриване на фестивала за едно от най-значимите имена в съвременната музика.

Мемориалът, посветен на Chester Bennington, ще даде възможност на многобройните му бълграски фенове да отдадат своята почит към неговото творчество.

Концертът ще включи професионална прожекция на някои от най-култовите изпълнения от световните турнета на бандата, а на живо ще се включат и български музиканти с творчески интерпретации на любимите LP парчета. За феновете ще бъде поставен огромен винил, на който всеки ще може да напише своето послание към членовете на групата.

Специално за събитието Дидо Пешев (Bare Hands Society) изработи авторска графика, която ще бъде отпечатана върху постери и тениски с подкрепата на WHAT A MONSTAR. Целта е всички бройки да бъдат изпратени на бандата в знак на подкрепа и любов от българските фенове. 

Целият концерт ще бъде заснет на видео и заедно с посланията на феновете ще бъде изпратен до Linkin Park.

Входът е безплатен. Remember Chester @ Капана Фест, 01.10.2017 от 19:30, главна сцена.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…