Дамски хор "Тримонциум" стартира серия концерти под наслов "Празнични концерти CANTOARE 2017". Първото представление от проекта ще бъде на 1 октомври на гърба на Младежкия център до Гребната база. Диригент на хора е Вяра Атанасова.

Организирането на „Празничните концерти  CANTOARE 2017“ поставя началото на една нова и значима за организаторите цел – поддържане на световните и общобългарските национални и християнски традиции чрез силата и изразните средства на хоровата музиката, съобщават от хора. Концертът на 1 октомври е посветен на Световния ден на музиката. Следващият концерт ще бъде на 15 декември по случай Рождество Христово.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…