Концертът ще се проведе на 3 юни на Летния театър от 19:30 часа

Световният Проект "VOICES of RAINBOW " гостува за Първи път в България за два концерта като първия ще бъде в очертаващата се нова столица на рока, Пловдив! Проектът съществува от началото на десетилетието. Звездите в него са всички вокалисти на RAINBOW, като по обясними причини липсва любимеца на всички ни R.J.Dio.

Разбира се на този концерт ще бъдат изпълнени 23 песни от всички периоди отразени в дискографията на Rainbow, включително и периода на DIO. Основни действащи участници са вокалистите GRAHAM BONNET и DOOGIE WHITE! 

Останалите музиканти са също от невероятна величина! BERNHARD WELZ е уникален австрийски барабанист, който работи в тандем с виртуозния китарист KAITNER Z DOKA от Хърватия. Емблематични са техните проекти с Mark King (Level 42), Jon Lord и Roger Glover (Deep Purple) , Steve Lukather (Toto), Dan McCafferty (Nazareth) и др. На клавирите е най-добрият органист във Великобритания, GARY BALDWIN (Portyshead). Последните му изяви са свързани с Ronnie Wood и Mick Taylor от Rolling Stones, както и с Van Morrison. Бас китарата е поверена на DAVEY RIMMER, настоящият басист на Uriah Heep.

За подгряваща група, която ще изпълнява също песни на Rainbow е поканена "Sheky band".

Първите 200 билета за концерта са на промо цена 18 лв. и са в продажба в Билетните каси в Пловдив, пред Общината и на ул. "Отец Паисий". За Фенове на RAINBOW живеещи извън Пловдив , информация на тел. 0896 886670.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…