Началото е на 12 септември в Античния театър в Пловдив

След пълни зали в Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия ето, че “започва голямото българско турне” на “Фондацията”. С тези думи на вълнение и с усмивка музикантите от групата са на път към първата спирка от турнето – на 12 септември в Античния театър в Пловдия! Петимата родни музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят пред пловдивчани, а след това и пред цяла България любими песни на три поколения българи. Песни на “Щурците”, “ФСБ”, “Дони и Момчил” и “Б.Т.Р.” ще зарадват феновете на групата в Пловдив, Плевен, Стара Загора, Кюстендил, Банско, Благоевград, Кърджали, Хасково, Ямбол, Габрово, Монтана, Пазарджик, Шумен, Разград, Русе, София. По време на българската си обиколка “Фондацията” ще представи своя първи албум и книга, а турнето се осъществява с подкрепата на БТВ, VIVACOM, БГ Радио, Z-Rock и радио N-Joy. Турнето на “Фондацията” стартира от Пловдив на 12 септември, като част от програмата на Салон на изкуствата в града и ще продължи до месец декември.

Билетите за концертите по градове се продават в интернет - в системата на Ticketportal.bg /с цени от 10 до 40 лв./ и във вериги книжарници “Booktrading”, “Office1Superstore”, “На тъмно”, безиностанции OMV.

Ето и пълната програма на българското турне на “Фондацията” /по дати, градове и зали/:

12 Септември - Пловдив - Античен театър  

13 Септември - Плевен - Двора на регионален исторически музей

15 Септември - Стара Загора - Летен театър, парк Аязмото

28 Септември - Кюстендил - Общински Театър

29 Септември - Банско - Читалище "Никола Й. Вапцаров"

30 Септември - Благоевград - Спортна зала на Американския Университет

3 Октомври - Кърджали - Спортна зала

4 Октомври - Хасково - Спортна зала “Дружба”

5 Октомври - Ямбол - Спортна зала “Диана”

6 Октомври - Габрово - Спортна зала “Орловец”

8 Октомври – София –  клуб “Joy Station”

16 Ноември – Монтана – Драматичен театър

17 Ноември – Пазарджик – Спортна зала 

22 Ноември – Шумен - Спортна зала

23 Ноември – Разград - Общински културен център

10 Декември – Русе – “Арена Русе”

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…