Празничен концерт на „Биг Бенд Пловдив“ ще се състои днес от 19 часа на откритата сцена на парк „2019“ на бул. „Освобождение“ в район Тракия. Той е посветено на Деня на Пловдив и 135-та от Съединението на България.

Всяка година на важни за града и страната ни дати полагаме усилия да организираме празнични прояви за жителите и гостите на Тракия. Местата за култура в най-младия пловдивски район стават все повече и се стараем да ги изпълваме със съдържание, коментира райкметът Костадин Димитров.

Заповядайте да се насладите на хубава музика, поднесена с настроение от „Биг Бенд Пловдив“ с диригент Николай Гешев! Входът е свободен!

Организаторите призовават всички присъстващи да спазват дистанция и действащите противоепидемични мерки в страната за предотвратяване на разпространението на COVID – 19.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…