Георги Христов ще пее в  Пловдив на 13.08.2020 г. в Античен театър  от 20:30 ч.

Поради големите дъждове миналата година концертът на Георги Христов, планиран в Античен театър, не можа да се състои на това мистично място и беше преместен в зала С.И.Л.А. Това не попречи на хилядите му почитатели да пръснат по шевовете местната зала и да затрупат социалните мрежи с позитивните си клипове от любимите им парчета на певеца.

Тази година великият глас на България  се завръща в Пловдив  с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни  фенове да го слушат и гледат на сцената на Античен театър Пловдив.  И тази година величието на българската поп музика отново жъне голям успех в страната.  Въпреки тежката епидемична обстановка  Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19 и ги изпълни с екзалтирана публика. Проектът му “Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите  и концертните салони се препълниха  до допустимото! Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти.  Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат .

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо,  съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев.

Легендарният певец  разкрива много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

И тази година публиката   ще има възможност да се наслади на  любимите си песни и  на най-новите  хитове звездния изпълнител.

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година  сцената на Античен театър Пловдив  е включена  в турнето на  емблематичния изпълнител  Георги Христов!

Забавата и взривяващата емоция, красивата обстановка под звездите на Тепетата  и мистичното излъчване на Античния театър  гарантирано дълго ще се помни!

Билети се продават в системата Ивентим БГ и  във всички каси в гр. Пловдив.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…