Арт Войс център и 4 Magic организират концерт под надслов ЗАЕДНО на 2 септември 2018 г. от 20 часа на Античния театър в Пловдив. Заедно с децата ще пеят Маргарита Хранова и Любо Киров, ще участват и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

Кампанията набира средства за довършване на ремонта на сградата за репетиции на възпитаниците на известната пловдивска школа Арт Войс център, която от няколко години създава изключителни млади музикални дарования.

Билети за концерта се продават в Туристическия информационен център на пл. Римски стадион, касата на МаскАрт в ДК „Борис Христов“ и във всички други обекти от мрежата на www.eventim.bg .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…