Kizplosion - Exclusive Plovdiv Edtion

Лятното настроение все повече ни обзема, а с него и желанието да преживяваме нещо различно, нещо изключително. Това е KIZPLOSION-ът, за който отдавна мечтаем и с огромна радост и въодушевление ви каним да преживеете с нас. Мястото, което сме избрали е уникално със своята енергия, културна история и магнетичност - Central Place. Разположен в центъра на Пловдив, в сърцето на античния стадион "Филипопол" (Римския стадион на площад Джумая) и ще ви плени с луксозна обстановка, освежаващи коктейли, просторно място за танцуване и широка тераса с уникална панорамна гледка към стадиона и звездите.

Очаквайте най-въздействащите кизомба сетове, участници от цялата страна и наши специални гости taxi-танцьори от чужбина, които ще направят кизомба преживяването още по-незабравимо. Започва в 20 часа. Входът е с предварително записване.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…