Султана Минева и Диана Петкова, които дадоха верни отговори на двата въпроса от играта на район „Централен“ и фондация МОДО, печелят семейни покани за първия за тази година Концерт на възглавници в гр. Пловдив. Той ще се състои на 22 април, неделя, в Регионалния исторически музей на пл. „Съединение“ №1. Родители и деца могат да избират между 11:00 и 17:00 ч.  Солисти и в двата концерта ще бъдат Доротея Доротеева (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон). Великолепните музиканти са подбрали виртуозни оперетни арии и дуети, които ще прозвучат под изкусния акомпанимент на пианистката Венета Нейнска. Във фоайето на Регионален исторически музей ще бъдат отворени и щандовете на партньорите на Концерти на възглавници, които са подготвили интересни предложения за публиката: Учебен център Хелен Дорон, Гайо Шоколад, както и Куайсер Фарма.

Един час преди всеки Оперетен Концерт на възглавници започва традиционната безплатна Работилница на възглавници, в която децата ще могат да изработят свой сувенир за спомен от концерта. Във фоайето на Регионален исторически музей ще бъдат отворени и щандовете на партньорите на Концерти на възглавници, които са подготвили интересни предложения за публиката: Учебен център Хелен Дорон, Гайо Шоколад, както и Куайсер Фарма. Билети могат да бъдат закупени преди концертите или на сайта на организаторите.

Концерти на възглавници са проект на Модо България с любезното съдействие на район „Централен“ и кмета Георги Стаменов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…