Готовa ли си да се впуснеш в едно забавно и провокиращо пътешествие в завладяващия свят на „Дневникът на Бриджит Джоунс“? Ние сме развълнувани да те поканим на второто събитие на Дискусионен клуб „ТЯ в Пловдив“, където ще се потопим дълбоко в страниците на този любим роман и филм и ще изследваме възхитителната история на самата Бриджит Джоунс.

Дата: 31 май 2023

Час: 19 часа

Място: Котка и Мишка | Coworking

Потопи се в остроумните и лични размишления на Бриджит Джоунс, докато се задълбочаваме в нейните хумористични, романтични и весели приключения и предизвикателства, пред които е изправена в ежедневието си. Независимо дали си заклета фенка на книгите или просто си заинтригувана от чара на Рене Зелуегър във филмите, това събитие обещава да бъде увлекателно събиране, на което можем да празнуваме и анализираме заедно историята.

По време на събитието ще се задълбочим в темите за любовта, себеоткриването и личностното израстване, които откриваме в „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Чрез проницателни дискусии ще изследваме как преживяванията на Бриджит отразяват нашите собствени и реалността на постфеминистичното общество, споделяйки смях, съпричастност и може би дори някои ценни житейски уроци.

Това събитие не е само за анализиране на книгата; това е възможност да се свържете с любители на литературата и киното, да създадете нови приятели и да обмените идеи в топла и приветлива среда.

Независимо дали си чела книгата или си гледала филмите наскоро, преди години или планираш да ги прегледаш за първи път, насърчаваме те да се присъединиш към нас. Твоята уникална гледна точка и прозрения ще обогатят дискусията и ще допринесат за една жизнена и запомняща се вечер.

Разпространи новината и вземи със себе си твои приятелки, семейство или всеки, който би оценил една приятна вечер, заобиколена от духа на Бриджит Джоунс. Очакваме с нетърпение да се срещнем с теб и да споделим любовта си към чаровния хаос на Бриджит!

За да запазиш място си, моля, попълни следния формуляр: https://forms.gle/3GjY9ovDT8nTPKY28 
Местата са ограничени, затова ти препоръчваме да запазиш мястото си по-рано.

Ако имаш някакви въпроси или коментари, свържи се с нас на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Повече информация: https://fb.me/e/2AjocddoQ

Събитието се организира от фондация „Екатерина Каравелова“ с финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Мненията изказани по време на дискусиите отразяват единствено позициите на фасилитаторите.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…